Çorum Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, tek gayesinin Çorum’un ve Çorumluların seçimden kazançlı çıkması olduğunu söyledi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen seçim çalışmalarına aylar önce başladığı gibi son sürat devam eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, Çorumlulara adaylık süreci ve seçim ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yaklaşık 5 aydan beri bağımsız aday olarak Çorum’da gezmedik, cadde ve sokak, sıkmadık el bırakmadığını, hatta bazı bölgeleri defalarca gezdiğini anlatan Bağımsız Aday Murat Kırçı, Çorumluların kendisine gösterdiği ilgi, alaka ve teveccühten son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Seçim çalışmaları sırasında partili belediye başkan adayları ile ilgili olarak ne basın aracılığı ile, ne de ziyaretleri sırasında arkalarından konuşmadığını ve özel hayatları ve kişisel durumlarıyla ilgili de tek bir cümle söz etmediğini belirten Kırçı, kalan süre zarfında da rakipleriyle ilgili konuşmayacağını vurguladı. Kırçı, “Biz her zaman üretime ve istihdama dayalı ürettiğimiz projelerle gündeme gelmeye çalıştık. Bizler çok kısıtlı imkanlarımızla devasa para harcayan adaylar ve parti teşkilatları ile yarıştık ve yarışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bağımsız Aday Murat Kırçı, bu seçim sürecinde Çorumlunun bağımsız bir belediye yönetimiyle kazanacağı noktasında ısrarcı olduklarını dile getirerek, “Hiç bir vatandaşımızdan oy dilenmedik, biz Çorum'un yararına olanı anlatmaya çalıştık. Neticede en iyi ve doğru kararı verecek Çorum halkıdır. Elhamdülillah biz, yarışın sonuna yaklaştığımız şu günlerde elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Kırçı, Çorumlulardan seçimde oylarını kullanırken tüm adayları araştırıp, projelerini inceleyip, bir ay önceki ve sonraki söylemlerini takip edip, kararlarını ona göre vermelerini rica etti.

Seçimlerin genel seçim olmadığını, yerel seçim olduğunu ve Çorum’u yönetecek belediye başkanının seçileceğini hatırlatan Murat Kırçı, seçimin Çorum adına hayırlara vesile olması dileklerini de sözlerine ekledi. (Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim