Alınan bilgiye göre Kunduzhan Mahallesi’nde M.A isimli kişi aracıyla İ.G isimli kişinin; Gülabibey Mahallesi’nde Y.K isimli sürücü H.K isimli kişinin ve Osmancık Koyunbaba Mahallesi’nde ise S.G yönetimindeki araç S.T isimli kişinin ayağının üzerinden geçerek hafif şekilde yaralanmalarına neden oldu.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde O.B ve Y.Ö isimli kişilerin kullandığı araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı. Gülabibey Mahallesi’nde S.M yönetimindeki araç ile M.C yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de yaralandı. Osmancık Güney Mahallesi’nde S.M.Y ve Ö.K isimli kişilerin kullandığı araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı. Üçtutlar Mahallesi’nde A.C.E ile İ.D yönetimindeki araçların çarpışması sonucu sürücüler yaralandı.

Alaca Çopraşık Köyü mevkiinde ise H.B (24) isimli sürücü yönetimindeki araç yoldan çıkarak takla attı. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı. Ulukavak Mahallesi’nde T.Y isimli sürücü Y.A isimli çocuğa çarparak yaraladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim