Alınan bilgiye göre merkez Ulukavak Mahallesi’nde S.Y ile B.B sevk ve idaresindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan A.S.Y. T.D ve N.B hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çorum’un Osmancık İlçesi’ne bağlı Güney Mahallesi’nde E.S yönetimindeki motosiklet ile M.Ç sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Bayat İlçesi istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan H.V.Ö (28) yönetimindeki otomobil Pancarlık Köyü mevkiinde havanın yağışlı olması sebebi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada sürücü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Bayat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sol omzunda kırık olması sebebi ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Gülabibey Mahallesi’nde B.K yönetimindeki motosiklet karşıdan karşıya geçmekte olan G.I.M.M. isimli yabancı uyruklu kişiye çarparak yaralarken, Hamid Duran Caddesi’nde ise İ.A yönetimindeki motosiklet direksiyonunun kilitlenmesi sonucu devrildi. Sürücü kazada hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde A.G idaresindeki araç ise karşıdan karşıya geçmeye çalışan E.K.L isimli kişiye çarparak yaraladı. Yaralı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinden sonra taburcu edildi.

Çorum’dan Ortaköy’e seyir halinde bulunan Y.A (59) yönetimindeki minibüs Tolamehmet Köyü mevkiinde karşı istikamette seyir halinde bulunan F.G (37) yönetimindeki araca çarptı. Kazada F.G ile yanında yolcu olarak bulunan H.G (36) isimli kadın yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alaca’dan Çekerek istikametine seyir halinde bulunan D.Ö (63) yönetimindeki araç Çopraşık Köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan N.A (61) hayati tehlike olacak şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim