Alınan bilgiye göre Yavruturna Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bahabey Caddesi üzerindeki kazada A.A idaresindeki otomobil A.K yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada A.A hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’nde meydana gelen ikinci kazada ise 1 kişi yaralandı. Tekceviz Sokak’ta yaşanan kazada A.Ç’nin kullandığı otomobil, Ç.A idaresindeki araca çarptı. Kazada Ç.A. yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’nde meydana gelen ikinci kazada ise iki kişi yaralandı. Buharaevler Caddesi üzerinde M.Ö’nün yönetimindeki araç, otomobilin içinde bulunan çocukların sürücünün dikkatini dağıtması nedeniyle kaza yaptı. Kazada sürücü M.Ö ile araçta bulunan 9 yaşındaki kızı A.A.Ö yaralandı.

Üçdutlar Mahallesi’nde meydana gelen kazada ise 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre İlhan Gürel Caddesi üzerinde E.T’nin yönetimindeki araç seyir halinde iken kaza yaptı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki kazada ise A.U yönetimindeki otomobil ile Y.K. yönetimindeki resmi plakalı araç çarpıştı. Kazada A.U.’nun 111 promil alkollü olduğu, kaza sonrası resmi plakalı araçta bulunan Dr. M.T.’ye hakaret ve tehditte bulunduğu ve Y.K ile M.T.’nin şüpheli A.U’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde meydana gelen kazada ise bir otomobil motosiklete çarptı. M.M.Ş. isimli kişinin yönetimindeki otomobil Osmancık Yeni Mahalle Org. Ahmet Çörekçi Caddesi üzerinde T.E.’nin kullandığı motosiklete çarptı. Kazada T.E. hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim