Saadet Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş bu kapsamda, önceki gün Hamamlıçay, Türkler ve Ayaz köylerine giderek Millî İttifak oluşumuna destek istedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık’ın da eşlik ettiği köy ziyaretlerinde Ahmet Bölükbaş, Türkiye’nin iyi yönetilemediğini ve her kesimden insanın mutsuz olduğunu belirterek, “Bizim diğer siyasi partilerden farkımızı, 54. Erbakan Hükûmeti zamanında halkımız, refah düzeyinin artmasıyla görmüştü. Ülke tarihinde ilk defa denk bütçe Erbakan Hükûmeti zamanında yapılarak, işçinin, memurun, emeklinin ve esnafın yüzü gülmüştü. Refah-Yol döneminde memurlara yüzde 102.5 maaş zammı yapılmış, Bağ-Kur emeklilerinin maaşları yüzde 300 artırılmıştı. Üstelik bütün bu güzel işler yapılırken yeni zam ve vergiler konmamıştı. Millî İttifak’ın iktidar olması hâlinde 54. Erbakan Hükûmeti döneminde yapılan icraatlar kaldığı yerden devam edecektir. Tarımı, hayvancılığı tekrar ayağa kaldırmak, işsizlik sorununu çözmek için iktidara talibiz. Millî İttifak’a güvenin. Destek sizden, hizmet bizden, takdir Allah’tandır.” diye konuştu.
Öte yandan Saadet Partisi Çorum 4. Sıra Milletvekili Osman Tavlı da Paşa ve İsmail köylerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Köylülerle sohbet eden Osman Tavlı, “13 yıllık AKP iktidarıyla Türkiye’de yolsuzluk had safhaya çıkmış, işsizlik alıp başını gitmiştir. Ülkenin sorunlarını çözecek birikime sahip kadrolarıyla Millî İttifak, tek çaredir.” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim