Alınan bilgiye göre Yavruturna Mahallesi’nde geçtiğimiz gece yaşanan olayda S.B yönetimindeki araç ile A.C sevk ve idaresindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan A.T yaralandı.

Sungurlu istikametinden Kemallı Köyü istikametine seyir halinde bulunan S.A.A (65) yönetimindeki araç yaya olarak yolda park halindeki traktörün yanında duran Z.D (85) isimli yaşlı adama çarparak yaraladı. Kazada hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanan yaşlı adam Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Mecitözü’nde de iki trafik kazası yaşandı. Çorum’dan Mecitözü istikametine seyir halindeki O.Ö (27) yönetimindeki araç Tanrıvermiş Köyü girişinde aniden yola çıkan S.T (71) isimli kişiye çarptı. Kazada yaralanan kişi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İkinci kazada Figani Köyü’nde yaşandı. H.H (60) isimli kişinin yönetimindeki araç mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek evin duvarına çarptı. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan P.H (65) isimli kadın yaralanarak Mecitözü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum-İskilip Karayolu Cerit Köyü mevkiinde ise A.K (41) yönetimindeki kamyon karşı yönden gelen L.T (37) isimli kişinin yönetimindeki çekici ile çarpıştı. Kazada A.K ile araçta yolcu olarak bulunan K.K (34) isimli kadın yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim