Alınan bilgiye göre merkezde yaşanan bir kazada H.U yönetimindeki araç ile C.K yönetiminde bulunan araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan Ö.Z.Ö ve K.E.U isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Çorum’un İskilip İlçesi Meydan Mahallesi’nde S.D yönetimindeki araç ile İ.A yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan A.D, Ö.O.D ve B.Y isimli kişiler yaralanarak İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki kazada F.C.U yönetimindeki araç yolun karşısına geçmeye çalışan Y.Ç isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep olurken, Sungurlu’nun Hacettepe Mahallesi’nde ise A.K isimli sürücü yaya olarak yürüyen F.K isimli kişiye çarparak yaraladı.

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Toyhane Köyü’nde ise A.K (35) yönetimindeki araç Çankırı ili istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atarak kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.A (34) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim