Çorum Devlet Tiyatro Salonu’ndaki “Sevimli Patiler- CIRCUS” isimli gösteriler de büyük beğeni topladı. Buhara Kültür Merkezi içerisindeki bowling, buz pateni, masa tenisi, futsal, bilardo başta olmak üzere tüm imkanlardan ücretsiz faydalanan öğrenciler pazar yerindeki standlarda ise Hacivat-Karagöz gösterileri, palyaçolar, sevimli kahramanlar, yarışmalar, konserler, boyama etkinlikleri gibi faaliyetlerle 23 Nisan’ı doyasıya kutladılar.

Çorum Belediyesi’nin semt pazarına kurduğu oyun bahçesine gelen çocuklara sürpriz hediyeler verildi. Oyun bahçesinde oynayan ve gönüllerince eğlenen çocuklara pamuk şeker, kağıt helva, macun şekerlerden ikram edildi. Sabah 10.00’da başlayan ve akşam 17.00’a kadar devam eden etkinliklerde çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 23 Nisan’da Belediye’nin çocuklara yönelik çok güzel etkinlikler hazırladığını dile getirdi. Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Buhara Kültür Merkezi’nde çocuklara özel etkinlikler yaptıklarını kaydeden Başkan Külcü, Perşembe pazarında kurdukları oyun bahçesinde çocukların gönüllerince eğelendiğini ve yine çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler verdiklerini söyledi.

Buhara Kültür Merkezi’nin tüm imkanlardan çocukların faydalandığını belirten Külcü, “Çocuklarımızın 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yaşamaları için kapsamlı bir eğlence programı hazırladık” diye konuştu.

Etkinliğe katılan çocuklar kendileri için düzenlenen etkinlik ve ikramlar için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim