İLÇELERE YÖNELİK TEŞEKKÜR TURU

Geçtiğimiz günlerde Boğazkale ve Ortaköy ilçelerinde teşkilat mensupları ile bir araya gelen Mehmet Karadağ, teşekkür ziyaretlerini Kargı ve Bayat ilçelerinde sürdürdü. Karadağ, yeni anayasa referandumunda Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldıklarını belirterek, referandum sürecinde AK Parti’ye destek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere tüm teşkilatlarla uyumlu ve ahenkli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Karadağ, bunun da başarıyı beraberinde getirdiğini söyledi.

“KARGI YÜZDE 73’LE YÜZÜMÜZÜ AĞARTTI”

“Çorum genelinde yüzde 65 oranında oy aldık” diyen Karadağ, Kargı ziyareti sırasında teşkilat mensuplarını referandumda gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı. Kargı’nın yüzde 73’lük oy oranı ile önemli bir başarı elde ettiğini anımsatan Karadağ, başta ilçe halkı olmak üzere desteklerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

KADIN KOLLARININ “TÜRKİYE” BAŞARISI

AK Parti’nin teşkilatlar bazında performans değerlendirmesi yaptığı TPS sonuçlarına göre, Nisan ayında AK Parti Kargı Kadın Kollarının hem Çorum birincisi, hem de Türkiye genelinde birincilik elde ettiğini açıklayan Karadağ, başarıdan dolayı AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

ARENAYA “ÇORUM” ÇIKARMA YAPACAK

AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak büyük kongre içinde gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığının altını çizen İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ankara Arena’ya adeta çıkarma yapacaklarını vurguladı. Karadağ, “21 Mayıs Pazar günü partimizin büyük kongresini yapacağız. Çorum İl Teşkilatı olarak bizler de bugüne kadar olduğu gibi Pazar günü de tüm teşkilatlarımız, enerjimiz ve coşkumuzla Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Bu kapsamda 50’den fazla otobüsün yanı sıra yüzlerce teşkilat mensubumuz da özel araçları ile Ankara’ya gidecek ve büyük coşkuya katkı yapacak” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim