Terör örgütleri ve destek verip kışkırtan karanlık mihrakların vatan topraklarıyla birlikte komşu coğrafyalarda şiddet ve cinayetlerini ileri düzeyde tırmandırdıklarını kaydeden Aras, 2016’nın risk ve tehditlerin gölgesinde kalan, kayıp bir yıl olarak hafızalara kaydedildiğini dile getirdi.
Türk milletinin güçsüz ve çaresiz olmadığını belirten Aras, “Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir.
Ahlaki çöküşün, asayişsizliğin, terörün, ekonomik yıkımın, toplumsal güvensizliğin ve kuşkunun egemen olduğu ülkemizin 2017’de düzlüğe çıkması, esenliğe ulaşması, denge ve düzene kavuşması en samimi dileğimdir.
Türkiye’nin ne kadar fazla olursa olsun çözülemeyecek hiçbir sorunu, aşılamayacak hiçbir sıkıntısı yoktur ve olmayacaktır.
Başlayan her yılın, bir önceki yıldan daha da kötü sonlanması, aziz vatandaşlarımızın hayatlarında mutluluk, huzur ve rahatlık adına olumlu duygu ve hislerin gün geçtikçe zayıflaması sorumluluk sahibi herkesin üzerinde durması gereken bir açmazdır.
Önceliğine Türk milletini ve değerlerini alan, sorunlara başka başkentlerin çekim alanına kapılmadan Ankara’dan bakan, her türlü ilişkide onurlu, ahlaklı, milli ve ilkeli duruş gösteren siyaset anlayışı her türlü problemi en kısa sürede mutlaka temelinden giderecektir.
Milletimizin, bugünkünden çok daha karanlık bir tablo içinde, yokluk ve buhranları aşma becerisini gösterdiğine tarih şahitlik etmektedir.
Bugün de aynı ruh ve ilhamla zorlukları aşmaması için hiçbir neden yoktur.
2017, Türkiye’nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim