İstanbul’da yaşayan klasik otomobil tutkunu bir emeklinin Chevrolet marka 1963 model İmpala’sının Çorum’da VİP Dizayn tarafından orijinaline uygun şekilde restore edilmesinin ardından Gazi Caddesi üzerinde beğeniye sunulan 52 yıllık otomobil, ilgi odağı haline geldi.
Küçük Sanayi Sitesi’nde uzun zamandır faaliyet gösteren VİP Dizayn, daha önce olduğu gibi yeniden restore ettiği 1963 model Chevrolet İmpala ile adından söz ettirdi. Bu güne kadar çok sayıda sanatçı, iş adamı ve siyasetçi için araç dizaynı yapan Hüseyin ve Gazi Zorlu kardeşlerin sahibi olduğu VIP Dizayn, 52 yıllık otomobili de aslına uygun olarak yeniledi. İstanbul’da yaşayan emekli, Amasyalı bir vatandaşa ait otomobil, 15 yıldır Amasya’da garajda kendi haline bırakılmış. Daha sonra aracı torununa hediye etmek isteyen vatandaş, aracın yeniden dizayn edilmesi için VİP Dizayn’a ulaşmış. Parçalarının Amerika’dan gelmesi nedeniyle restore için uzun zaman beklenirken, parçaların gelmesi ve yapılan onarımlarla birlikte göz kamaştıran bir güzelliğe kavuşan ihtiyar delikanlı, rengi ve konforu ile de dikkat çekiyor.
Gazi Caddesi üzerinde beğeniye sunulan İmpala vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Klasik otomobil severlerin her yerini incelediği otomobil 6 silindirli ve 170 bin dolar değerinde
(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim