Havaların soğumasıyla birlikte yaşanan yağışlar sonrasında Çorum merkezi başta olmak üzere Alaca, Osmancık, Sungurlu, Laçin ve Kargı gibi ilçelerde de çok sayıda kaza meydana geldi.

Alınan bilgiye göre İskilip’ten Çorum merkez istikametine seyir halinde bulunan E.T. (24) yönetimindeki kamyon Saraylı Köyü yol ayrımında yolun karlı ve kaygan olması sebebiyle şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu edildi.

İnönü Caddesi üzerinde A.G (23) yönetimindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan M.Ö (69) isimli yaşlı kadına çarparak yaralanmasına sebep oldu. Mimar Sinan Mahallesi’nde ise İ.C (35) yönetimindeki motosiklet devrilince sürücü yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi’ndeki kazada ise C.Ö (58) yönetimindeki otomobil ile C.D (20) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan O.H (20) yaralandı.

İnönü Caddesi üzerindeki ikinci kazada ise A.F.Ç (19) yönetimindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan M.S (46) isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Alaca’dan Yozgat istikametine seyir halinde bulunan Y.C. (36) yönetimindeki otomobil Koçhisar Köyü mevkiinde havanın kar yağışlı olması sebebiyle kayarak tarlaya takla attı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Y.E. (37) yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çorum’dan Sungurlu istikametine seyir halinde bulunan A.A. (62) yönetimindeki otomobil ise bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile birlikte yolcu olarak bulunan M.A. (55) isimli bayar yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İskilip Hacıpiri Mahallesi Çorum Caddesi üzerinde M.A (60) isimli kişi yönetimindeki araç ile S.V (49) yönetimindeki otomobil çarpışınca iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Osmancık’ta Çiftlikler Mahallesi’ndeki kazada ise T.S (28) yönetimindeki otomobil ile M.G (64) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan K.G (64) yaralandı.

Osmancık’ta Şenyurt Mahallesi’ndeki diğer kazada ise H.Ç (36) yönetimindeki araç ile A.U (29) yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan A.S (4) isimli çocuk yaralandı.

Alaca’daki kazada ise Büyükhırka köyü istikametinden Küçükhırka Köyü istikametine seyir halinde bulunan M.K (23) yönetimindeki otomobil karşı yönden gelen E.K (47) yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Kazada araç sürücüleri hafif şekilde yaralandı.

Osmancık’tan Laçin istikametine seyir halinde bulunan T.Ş. (40) yönetimindeki otomobil Kavaklıçiftlik köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Amasya’nın Hamamözü İlçesi’nden Çorum’un Laçin ilçesi istikametine seyir halinde bulunan B.S (77) yönetimindeki otomobil ise Çamlıca mevkiinde şarampole devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Kargı’daki kazada ise Osmancık’tan Beygircioğlu Köyü mevkiine seyir halinde bulunan M.U. (53) yönetimindeki otomobil bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H.U (74) yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Tosya’dan Osmancık istikametine seyir halinde bulunan Piyade Astsubay Üşsçavuş Ö.B.K. (29) yönetimindeki otomobil ise Kargı Beygircioğlu köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada üraç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan C.K.(63) yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alaca Günhan Mahallesi’ndeki kazada ise M.B (48) yönetimindeki otomobil İ.K (46) yönetimindeki TIR ile çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Kargı istikametinden Sinop istikametine seyir halinde bulunan E.T (27) yönetimindeki kamyonet ise Kargı-Gölköy Köyü Çalbaba mevkiinde gizli buzlanma sebebiyle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına devrildi. Kazada sürücü yaralanmazken, araçta yolcu olarak bulunan K.Y.(21) isimli kişi Kargı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Osmancık’tan Dodurga istikametine seyir halinde bulunan Ö.M. (61) yönetimindeki kamyonet Kumbaba Köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada araç sürüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan A.M.(63) isimli kadın yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olaylarla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldığı belirtildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim