Bu kapsamda Gülabibey Mahallesi İnönü Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi girişindeki kazada A.Y.K (19) yönetimindeki araç, sürücüsü belirlenemeyen 06 YAK 86 plakalı başka bir araçla çarpıştı. Kazada İ.A (44), M.G (48) ve N.G (68) yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 2. Cadde’de yaşanan kazada ise K.D (42) yönetimindeki araç, C.B. (63) yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada sürücüler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Kale Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ile Meram Sokak girişinde yaşanan kazada ise D.C (29) isimli genç kızın yönetimindeki motosiklet, C.D (39) yönetimindeki otomobile çarpmamak için kayarak yan yattı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Çorum merkez Cerit Köyü Haramederesi mevkiinde yaşanan kazada ise M.Ü (45) yönetimindeki kamyonet, sürücünün dikkatsizliği sonucu yolun sağ tarafındaki uçuruma takla attı. Kazada hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Merkeze bağlı Seydim Köyü mevkiinde ise otomobil şarampole devrildi. Kazada otomobil sürücüsü M.U ile araçta yolcu olarak bulunan H.M (20) isimli genç kız yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum istikametinden Amasya istikametine seyir halinde bulunan E.A (29) yönetimindeki kamyonet ise Merkez Eskice Köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden A.B (49) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çorum’dan İskilip istikametine seyir halinde bulunan A.M.Ö (43) yönetimindeki araç, Saraylı Köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İskilip’ten Çorum istikametine seyir halinde bulunan R.K. (39) yönetimindeki kamyonet ise önünde seyir halinde bulunan H. S.K. (28) yönetimindeki kamyonete çarptı. Kazada sürücüler ile araçta yolcu olarak bulunan S.K. (21) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnönü Caddesi üzerinde yaşanan kazada O.S. (19) yönetimindeki motosiklet ile A.İ (43) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Gülabibey Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerindeki kazada ise R.B (22) yönetimindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan E.B.A (10) isimli çocuğa çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Cengiz Topel Caddesi üzerindeki kazada ise E.A (48) yönetimindeki otomobil seyir halinde iken karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.D (51) isimli kadına çarparak yaraladı.

Ankara yolu Yaydiğin Kavşağı’ndaki kazada ise O.T (39) yönetimindeki araç seyir halinde iken A.A. (30) yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

İnönü Caddesi üzerindeki kazada ise O.T (17) yönetimindeki motosiklet yolun kaygan olması sebebiyle kaza yaptı. Kazada sürücü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Buharaevler Mahallesi Selçuk 25. Sokak üzerindeki kazada ise İ.T (36) yönetimindeki otomobil plakası tespit edilemeyen bir araçla kaza yaptı. Kazada araçta bulunan R.K (20) isimli genç kız yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim