Alınan bilgiye göre Yavruturna Mahallesi’nde yaşanan kazada G.Ö yönetimindeki araç seyir halinde iken yola çıkan K.U isimli kişiye çarparak yaraladı.

İskilip Yenicami Mahallesi’nde yaşanan kazada ise M.U yönetimindeki araç kaza geçirdi. Kazada sürücü ile birlikte yanında bulunan eşi S.U hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Mimar Sinan Mahallesi’nde G.A yönetimindeki araç tek taraflı kaza geçirdi. Sürücü kazada yaralandı.

Gülabibey Mahallesi’nde ise B.E yönetimindeki motosiklet ile H.K yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Bahçelievler Mahallesi’ndeki kazada Ö.A yönetimindeki araç park halindeki başka bir araca çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Akkent Mahallesi’ndeki kazada ise M.C ile Ü.H yönetimindeki araçlar trafik ışıklarında çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte H.İ.H isimli yolcu yaralandı. Aynı mahallede yaşanan ikinci kazada ise M.T.B yönetimindeki araç ile A.B yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte F.G ve O.G isimli kişiler yaralandı.

Çepni Mahallesi’ndeki kazada S.Ü yönetimindeki araç F.G.Y isimli kişiye çarparak yaralarken, Ulukavak Mahallesi’nde de T.M sevk ve idaresindeki araç ile O.L.Ö yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Ulukavak’taki diğer kazada M.T yönetimindeki araç karşıdan karşıya geçen F.S.K isimli kişiye çarparak yaralarken, Buharaevler Mahallesi’nde ise İ.T ile Y.Ç.K yönetimindeki araçların çarpışması sonucu iki sürücü ile birlikte M.K isimli yolcu hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim