Çorum’da köy derneklerinin düzenliği büyük şenliklerden biri olan Kızılpınar Köyü geleneksel 10. Karagöl Şenliği yarın gerçekleştirilecek. Şenlikte ünlü sanatçılar da sahne alacak.

Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin sunacağı şenlikte kedine özgü okuduğu türkülerle büyük bir hayran kitlesi bulunan Hüseyin Uğurlu, Gülsüm Kahraman, Çorum Kına Ekibi ile Berkant Bolat sahne alacak. Tüm katılımcılara bölgenin meşhur fasulyelerinden yapılan yemeklerin ikram edileceği şenlikte ağalık ve Fasulye yarışmaları da düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bazı işadamları ve firmaların sponsorluğunu üstlendiği şenliğin hazırlıkları biterken, Kızıl Pınar Köyü Dernek Başkanı Ekrem Uyar, etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

Bu yıl 10.sunu düzenleyecekleri Karagöl Karagöl Şenliklerine katılacak olan misafirlerin rahat bir ortamda eğlenmeleri için büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Dernek Başkanı Uyar, “Doğayla baş başa gün boyu eğlenmek isteyen tüm Çorumluları şenliğimize davet ediyorum. Bu yıl 10.sunu gerçekleştireceğimiz şenliğe katkı sunan tüm dostlarımızı da teşekkür ediyorum. Katılımcılara güzel bir gün geçirtmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim