Valilik aracılığıyla yapılan duyuruda bugün yapılacak olan kutlamalar kapsamında bazı trafik tedbirlerinin alındığı belirtilerek il merkezindeki araç sahibi ve sürücülerin halkın trafik güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunarak mağduriyet yaşamamaları için aşağıda belirtildiği şekilde hareket etmeleri istendi.

Yapılan açıklamada “Bahabey Caddesi üzeri Migros Kavşağı ile Bahabey Kavşağı arasında kalan kısım ve Gazi Caddesi üzeri Stat Kavşağı, Valilik Kavşağı, Saat Kulesi’ne kadar olan bölüm Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan kısım ile İnönü Caddesi üzeri Anitta Kavşağı, Garanti Kavşağı Saat Kulesi Hürriyet Meydanına kadar olan yollar bugün sabah saat 07.00’den itibaren her iki yönde taşıt trafiğine kapalı olacağından geçiş yapmak isteyen araç sürücülerinin alternatif yolları kullanabilirler.

Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşlarımızın araçları çekici marifetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmaları hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim