Türküm

Doğruyum

Çalışkanım

Günlerdir kamuoyunda andımız konuşuluyor. Biz hukuk devleti miyiz? Yoksa tek adam devleti miyiz?

Hukuk devleti isek yargının verdiği karara saygı duymalıyız. Türküm demek, varlığım Türk varlığına armağan olsun demek neden bu kadar rahatsız ediyor AKP’yi? Atatürk’ten, O’nun devrimlerinden, Cumhuriyetten, andımızdan sadece iktidar mı rahatsız oluyor?

Barzani ile yeniden dostluk tazelemeye çalışan iktidarın, açılım sürecinde İmralı’daki bebek katilinin isteği ile andımızı kaldırdığını biliyoruz.

Ergenekon çıktı, bir sürü suçsuz insan sürüldü, görevleri ellerinde alındı, rütbeleri söküldü, yargılanıp cezaevinde yattılar. Aileleri perişan oldu. Devleti bölmek diye bir suç attılar üstlerine. Sonra “kandırıldığını” söyleyen asrın lideri özür diledi. Bu insanların hepsi Türk’tü, doğruydu ve çalışkandı. Varlıkları da Türk varlığına armağandı. Mustafa Kemal’in askerleriydi hepsi.

Oda tv vasıtası ile bir yazı okudum. Aynen size aktarıyorum: Galiba bölücü terör örgütü PKK’yı kuran 120 kişiden hayatta olan 7 isimden biriymiş ve Avrupa’da yaşıyormuş. Adı Selahattin Çelik. Yazısının konusu “Andımız” …

Rudaw Medya Grubu'nda yazdığı yazısında, Türklüğe, Atatürk’e, Kemalistlere bir o kadar ağır eleştirilerde bulunurken, Andımızın da ırkçı bir söylem olduğunu vurguluyor.

Mustafa Kemal’in heykellerine, “ölçüsü kaçırılmış çamur değerinde binlerce heykel” diyerek alay ediyor. Okul bahçelerindeki Atatürk büstlerine beton diyecek kadar alçalmış.

Çocukluğunda her 10 Kasım’da çektiği eziyeti ve 10 Kasımları en çok gülme günü ilan ettiğini anlatmış. “Varlığım neden Türk varlığına armağan olsun?” diye de soruyor okurlarına. Beni hayrete düşüren bu kişinin yazdıkları değil, PKK ‘lıdır, düşüncesi budur yazar.

İktidar partisi ile düşüncelerinde bu kadar ortak yan olması beni hayrete düşüren…

Bayramları mı yasaklıyorlar, biz yine gideceğiz Atamıza…

Okullarda Andımızı mı yasakladılar, biz yollarda yine söyleriz…

Türk’üm

Doğruyum

Çalışkanım

Varlığım Türk varlığına armağan olsun!

Her Gününüz Güzel Olsun.