Uzun yıllar önce başka şehirlere göç etikleri için bir araya gelme fırsatı bulamayan Kabakdere Mahallesi halkı yıllar sonra Ramazan Bayramında bir araya gelmenin heyecanını yaşadılar.
Yaptığı organizasyonla yıllar sonra tüm mahalle halkı ve akrabaların bir araya gelmesine vesile olan köy imamı Halil İbrahim Özütürker, mahalle halkını bir ara getirmenin memnuniyetini yaşadığını, böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde kendisine destek olanlara ise teşekkür ettiğini dile getirdi. Bayram namazı sonrası bayramlaşmanın ardından verilen kahvaltıda bir araya gelen mahalle halkı kendilerini bir araya getiren imam Özütürker’e teşekkür ettiler.
Köy dışında ikamet eden Gökhan Kabakdere ve Mutlu Öremiş, İmam Özütürker’in yapmış olduğu organizasyonu taçlandırmak istediklerini belirterek, hazırladıkları teşekkür plaketini Özütürker’e takdim ettiler.
Bayram namazı sonrası köy meydanında gerçekleştirilen kahvaltılı bayram buluşması programında bir araya gelen mahalle halkı hasret gidermenin keyfini yaşarken, imam Özütürker yapmış olduğu organizasyona iştirak eden köy halkına teşekkür ederek, “Çeşitli sebeplerden dolayı başka şehirlere gitmek zorunda kalan mahalle halkımızla çok istememize rağmen bugüne kadar hepimiz bir araya gelememiştik. Ramazan ayı içinde mahalle halkımızı bir iftarda bir araya getirdik. Ramazan bayramını da fırsat bilip hem bayramlaştık, hem de hasret giderdik. Sosyal medya üzerinden ve telefonla ulaştığımız mahalle halkımızla Kabakdere mahallesinde bir araya gelmekten çok memnun olduk. Bundan sonra inşallah her bayramda böyle buluşma programlarını hayata geçirerek ilk organizasyonda katılamayanlarında katılımı ile buluşmak arzusundayız” dediler.
Editör: TE Bilisim