Milletvekili Kurt ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli’yi makamında ziyaret ederek, ilçenin sıkıntıları ve isteklerini dinledi.

“SULAMA YAŞANAN

SIKINTI GİDERİLECEK”

Dodurga’da çeltik üreticilerinin yaşadığı sulama sıkıntısının kendisine iletildiğini belirten Kurt, DSİ yetkilileri ile görüşerek obruk barajına daha çok su bırakılma talebinde bulunarak, bu sorunu çözüme kavuşturacağını söyledi.

DODURGA’YA

İHL MÜJDESİ

Dodurga AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal, mevcut Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 45 yıllık bir okul olduğunu ve yetersiz geldiğini belirtti. Milletvekili Kurt yaptığı telefon görüşmeleri sonucunda Dodurga’ya yeni bir İmam Hatip Lisesi yapılacağının müjdesini verdi.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın, ilçenin bir konukevine ihtiyacının olduğunu belirtmesi üzerine Milletvekili Kurt, bu konuda gerekli girişimleri yapacağının sözünü verdi.

Kaymakamlıkta İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır ve İlçe Emniyet Amiri Feyyaz Gökhan Algül ile de görüşen Kurt, ilçenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı. Jandarma Komutanlığı’nın ve Emniyet Amirliğinin talep ve isteklerini not alan Milletvekili Kurt, bu isteklerin yerine getirileceğini söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim