AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada, “Çorum’a müjdeler, Mecitözü, Dodurga ve Oğuzlar doğalgaz 2019 yılı yatırım programına alınıyor” dedi. Uslu’nun bu paylaşımının ardından adı geçen ilçelerde büyük bir sevinç yaşandı. Bu ilçelerden biri de Dodurga oldu.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklama ile doğalgaza kavuşuyor olmasının sevincini paylaşırken, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Dodurga’nın doğalgaza kavuşacak olmasının başta kendisi olmak üzere tüm Dodurgalıları büyük bir sevince boğduğunu kaydeden Başkan Mustafa Aydın, Milletvekili Uslu’nun yaptığı paylaşımın ardından tüm Dodurgalıların sevinçlerini birbirleriyle paylaştığını dile getirdi.

Dodurga’nın doğalgaza kavuşuyor olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini anlatan Başkan Aydın, böylesi önemli bir hizmetin Dodurga’ya getirilmesinde emeğini esirgemeyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu başta olmak üzere Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Dodurga açısından sonra derece önemli olan Alpagut Dodurga Kömür İşletmesi’nin açılmasına onay veren Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın ikinci bir müjdeyi de doğalgaz ile verdiğini anlatan Başkan Mustafa Aydın, Enerji Bakanı Albayrak’a da tüm Dodurga halkı adına şükranlarını sunduğunu ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim