Alınan bilgiye göre; AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Çorum’a gelen Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, toplantı sonrası Dodurga Belediyesi’ne ait araçla ilçeye dönmek istedi. İkilinin bulunduğu otomobil, Çorum-Osmancık Karayolu’nun Kırkdilim bölgesinde kar ve buzlanmadan dolayı yoldan çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazada, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal hafif şekilde yaralandı. Her iki isimde Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın duyulması üzerin AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ile yöneticiler hastaneye gelerek Aydın ve Uysal'ı ziyaret ederek yetkililerden sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Mustafa Mustafa Aydın ayakta tedavi edilirken Başkan Uysal ise yatarak tedavisine devam ediliyor. Başkan Uysal'ında sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyet daha sonra ise Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nda yatmakta olan hastalara “geçmiş olsun” ve acil servis görevlilerini ise “kolay gelsin” dileklerini ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim