Programa İlçe Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı başta olmak üzere ilçe protokolü de katıldı. Programın sonunda davetlilere Kırık Buğday Çorbası ikram edildi.
Program dâhilinde şehit aileleri de unutulmadı. Dodurga Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup Şehit Murat Alıcı ve Şehit Murat Çatar’ın ailelerini ziyaret etti. Program kapsamında 26 Ekim 2015’de Diyarbakır'da IŞİD'li teröristlere yönelik yapılan operasyonda şehit düşen özel harekât polisi 22 yaşındaki Polis Memuru Gökhan Çakıcı'nın Çorum'daki ikamet eden ailesi Okul Müdürü Sinan Mol, Rehber Öğretmen Fatih Dinç ve bir grup öğrencinin katılımı ile ziyaret edildi. Ziyaretlerde şehitler için Kuranı Kerim okunup dualar edilirken şehit ailelerine de Kur’anı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi
Öğrencilerin Çanakkale Deniz Zaferi’ni daha iyi anlayabilmelerini sağlamak amacıyla Dodurga Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda ayrıca konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Hitit Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Bakan ve Hitit Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emre Güler katıldı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim