Alınan bilgiye göre Bayat’ın Pancarlık Köyü mevkiinde yaşanan olayda A.B (64) yönetimindeki traktör seyir halinde iken römorkta bulunan B.P (65) isimli kişi traktör viraja girdiği esnada dengesini kaybederek asfalt yola düşmesi sonucu hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Kazada yaralanan kişi Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından ise ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldı.

Öte yandan merkez Akçakaya Köyü’nden Ş.S (79) isimli yaşlı adam kendisine ait evin içerisinde gezdiği sırada dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaşlı adam kendi imkanları ile gittiği Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Yeni Mahallesi’nde ise A.T isimli kişi düşerek yaralandı. Yaralı Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kale Mahallesi’nde G.K isimli kişi de yataktan düşerek yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim