Önceki gün Bayat’ın Kunduzlu Köyü’nden başlayıp Yukarı Yoncalı Köyü, Aşağı Yoncalı köyü, Ahacık Köyü, Kızıltepe Mahallesi, Karabalçık Köyü, Nazpınar Mahallesi, Çukuröz Köyü, Falı Köyü ziyaretleri yapıldığını, istisnasız olarak tüm köylerde muazzam bir teveccüh ve sevgi seliyle karşılaştıklarını dile getiren Kavuncu, “Bizim insanımız, memleket için yola revan olmuş kim varsa, her zaman gereken değeri vermiştir. Liderimiz ve partimiz milletin gönlünde müstesna bir yerde. Her attığımız adımda, her el tuttuğumuzda, her kimin gözüne bakıyorsak bu sevgi ve samimiyeti ruhumuzda hissediyoruz ve yaşıyoruz” dedi

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, öte yandan seçim çalışmaları kapmasında İskilip Köy Muhtarları ile bir araya geldi. Partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği muhtarlar toplantısında konuşan Erol Kavuncu, yapacakları her işi istişare ile yürüteceklerini, bölge halkının talepleri ve muhtarların görüş ve önerileriyle çözüm yolarını birlikte ortaya koyacaklarını dile getirdi.

İskilip Belediye Başkana Recep Çatma ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek’in de hazır bulunduğu toplantıda, ilçenin ve köylerin sorunlarını muhtarlardan dinleyen Kavuncu, muhtarları toplumun kılcal damarları olarak ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim