Bayat heyeti, AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu, Ahmet Tuna ve bazı partililer, Milletvekili Ceylan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Bayat'a meslek yüksekokulu kurulacak olmasının sevincini yaşadıklarını dile getirerek, Bayat Yerleşkesi’nin ilçeye kazandırılmasındaki katkılarından dolayı Milletvekili Ceylan'a teşekkür ettiler.

Milletvekili Ceylan, önümüzdeki akademik yıldan itibaren Bayat’ta “Spor Yönetimi” ve “İç Mimarlık” bölümlerinin açılacağını ve ilk etapta toplam 40 öğrenci alınacağını bildirdi.

Meslek Yüksekokulu'nun ilçenin çehresini değiştireceğini ve ilçenin geleceğe hazırlanmasında ateşleyici rol oynayacağını dile getiren Ceylan, Bayat'a gelecek tüm yatırımların yakın takipçisi olduklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, 16 Nisan'da yapılan referandum sırasında Bayat'tan 82.3 oranında yüksek derecede “evet” oyu çıkması nedeniyle de tüm Bayat halkına teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim