AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyete geçen seçim bürosu açılışına AK Parti MKYK üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Bayat Belediye Başkan Adayı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demirci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“TÜRKİYE ŞAHLANACAK”

Bayat İlçe Başkanı Balcıoğlu ve Belediye Başkanı Ünlü’nün selamlama konuşmaları ile başlayan programda AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu yerel seçimlerden sonra 2023 yılına kadar seçim olmadığını hatırlatarak halktan aldıkları destekle yola devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan ve Bahçeli’nin umudunu ülkemize bağlayanlar için biraraya geldiğini söyleyerek şer güçleri yine yeneceklerini belirten Kavuncu, “Ne yaparsanız yapın, Allah’ın izniyle başaramayacaksınız. Bu inanç, istikrar ve birlik devam ettiği sürece millet hizmet almaya devam edecek. Bundan sonra gerek Türkiye, gerek Çorum, gerek Bayat’ta 31 Mart öncesi ve sonrası olacak. Türkiye şahlanacak. Tüm projelerimiz hazır, Bayat ile ilgili tüm projelerimiz hazır, çok güzel şeyler yapıldı. 15 yılda çok şey yapıldı, önümüzdeki 5 yılda da daha fazla hizmet yapılacak. El ele omuz omuza verdiğimiz zaman, önümüzde dağlar dayanmaz. Bayat AK Parti Belediyesi olarak devam edecek” dedi.

“ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Bayat’tan zafer ile çıkacaklarını kaydederek, “Bayat’da biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz” diye konuştu.

Açılışta ilçe halkına hitaben bir konuşma yapan Ceylan, Bayat halkının her zaman AK Parti’nin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydederek, “Çorum’un güzide ilçelerinden biri olan Bayatlı hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bayat’da biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz. Bu teveccüh gösteriyor ki 31 Mart’ta Allah’ın izni ile yine sandıktan zafer ile çıkacağız” şeklinde konuştu.

Bayat’ın AK Parti ile birlikte geliştiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, “Bizler merkezde yaşayan insanlarımız hangi hizmetlerden yararlanıyorsa ilçelerimizde yaşayan halkımızın, hatta köylümüzün de o hizmetleri eksiksiz olarak yararlanmasının çabasındayız. Bizler halkımızı en iyi şekilde yaşatmanın derdindeyiz” dedi.

“ERDOĞAN’IN SÖZLERİ BİZLERİ GURURLANDIRDI”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise açılış töreninde yaptığı konuşmada “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İl Başkanları Toplantısında şahsıma ‘Çorum Bizim Kalemiz’ diyerek bizleri gururlandırdı. Aynı şekilde Bayat İlçemizde ‘Bizim Kalemiz’ bizlerde sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Bayat’ın milletvekilliği seçimlerinde yüzde 72 gibi bir oranla milletvekillerine destek verdiğini ifade eden Yusuf Ahlatcı, “Tüm Türkiye ortalamasının % 30 gibi bir oranla destek verdiniz Allah sizlerden razı olsun. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %80’nin üzerinde bir oranla yine Türkiye ortalamasının üzerinde Cumhurbaşkanımıza destek vererek Çorum’da ilçelerimiz arasında birinci oldu. Allah sizlerden razı olsun. Bu başarının üstüne çıkarak 31 Mart gecesi Bayat İlçemiz birinci olarak kendine yakışanı yapacağına inancımız sonsuzdur. Gece gündüz demeden evinden feragat eden kadınlarımıza, geleceğimizin teminatı gençlerimize ve ilçe başkanımıza ve siz değerli Bayat halkımıza teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmalarından ardından dua edilerek AK Parti Bayat Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim