Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Bayat Belediyesi, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Bayat Belediyesi Zabıta Komiserliğine bağlı ekipler, Belören’de yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak.
Güzel bir parkın mahallelerine kavuşturulacağını dile getiren Belören sakinleri, “Belediyemiz burada çok güzel bir park yapıyor. Allah, razı olsun. Çok güzel bir alan oldu. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Park içinde oturma alanı, çocuk eğlenme yerleri olacak. Mahallemizde park yapılmasına çok ihtiyaç vardı. Aileler, çocuklar için gerçekten büyük ihtiyaç vardı. Belediye Başkanına çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
“Her Mahalleye Bir Park” çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Başkan Ünlü, "Vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri daha çok mutlu ediyor. Bu hizmetin giderek yayılmasını hedefleyerek yeni parklarımız için de çalışmalarımız devam ediyor. Yürütülen yeni çalışmalarla parkların etrafındaki alanlarda çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor ve çocuk oyun grupları monte ediliyor" diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim