Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Mart ayından itibaren ilçede bahar temizliğine başlandığını hatırlatarak, “vatandaş odaklı” bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi.

İlçe bulunan ağaçların budama, bakım ve sulama işlerinin tamamlandığını belirten Başkan Ünlü, çeşitli mahallelerde kış şartlarında bozulan bazı yollardaki kilitli parke taş tamiri ile mezarlık düzenlemesi, park bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü kaydetti.

Haziran ayı başından itibaren parklardaki ağaç budama ve çevre temizliği çalışmalarına başlandığını dile getiren Ünlü, “Ayrıca yeni su şebekesinin evlere su abone bağlantı çalışmaları devam etmektedir. Park ve bahçeler kapsamında çiçek dikme, çim ekme ve ot biçme çalışmaları tamamlandı. Tepebayat Mahallesi ve Yatukcu Mahallesi mezarlığının ot biçme, ağaç budama, çalı temizliği, tel örgü tamiri, kapı ve direk boyama çalışmaları tamamlandı. Yeni Mahalle mezarlığında ot biçme, ağaç budama, çalı temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları devam ettirilmekte. Tüm mahallelerimizin mezarlıkları Ramazan Bayramı’ndan önce bakımdan geçirilerek temizlenecek.” diye konuştu.

İlçe halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Başkan Ekrem Ünlü, “Bu doğrultuda, gece gündüz demeden imkânlarımız ölçüsünde su, yol, kanalizasyon ve çevre temizliği gibi hayati hizmetleri devam ettiriyoruz. Biz belediye olarak vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışıyor, halkımızın talepleri doğrultusunda, onlarla istişare içerisinde hizmet veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim