Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Köroğlu ve Ahmet Tuna, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettiler.
Ziyarette, yapılan yatırımlar ve hizmetler için teşekkür eden Bayat heyeti, devam eden işlerle ilgili yaşanan teknik/idari sıkıntıların aşılması için destek istediler.
Belediye Başkanı Ünlü, “Taleplerimizle ilgili bütün işlerin ihaleleri gerçekleşti. Yapım süreçleri devam ediyor. Devam eden işlerin tamamlanmasıyla ilçemizin ileriye dönük planlanan çalışmalarının tamamını gerçekleştirmiş olacağız. Destek ve katkılarınız için teşekkür ederiz” dedi.
Bayat ilçesinin devam eden işlerle şantiyeye döndüğünü söyleyen Uslu, “Yapımı başlanan karayollarımızın tamamlanmasıyla ilçemizin yol diye bir sorunu kalmayacak. Bayat çayının ıslahı, şehir geçişinin düzenlenmesi, afet konutları, içme ve kullanma suyu barajımız, isale hattı, arıtma tesisi ve depoları, Tımarlı sulama projesi gibi daha sayamadığımız birçok projemizi gerçekleştiriyoruz. Bayat halkının bize verdiği desteğin gereğini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Uslu, yapımına başlanan Karayolu yatırımlarının teknik ve idari sorunlarının hızlı bir şekilde çözümü için Karayolları Bölge Müdürü ile Bayat Belediyesinin Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettiği İtfaiye aracı ile ilgili de TBB Genel Sekreteri ile görüşerek destek istedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim