AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden İl Başkanı Karadağ, yaptığı açıklamada, Türkiye’de kongre sürecini ilk bitiren il teşkilatı olduklarını hatırlattı.

Geçtiğimiz ay Çorum’a gelen ve partinin İl Danışma Meclisi’ne katılan Başbakan Binali Yıldırım tarafından tebrik edildiklerini dile getiren Mehmet Karadağ, Yıldırım’ın ayrıca yapılacak olan il kongresine katılma sözünü verdiğini belirtti. Bu övgünün teşkilatlar sayesinde alındığını ifade ederek teşkilatlara teşekkür eden Karadağ, 2019 yılında çok önemli bir seçim sürecinin olduğunu hatırlatarak, gece-gündüz demeden dur durak bilmeden sıkılmadık el gidilmedik hane bırakılmayarak çalışmaların süreceğini anlattı.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Gönüller yapmak için Gönüller’de olmak için milletimizle her zaman birlik içinde olacağız. Milletimizden aldığımız güç ile 2019, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için çalışacağız” dedi.

Durağan bir yapı içerisinde değil her zaman hazır ve nazır olarak çalışan gönüllü neferleri olduklarına vurgu yapan Karadağ, sanki bugün seçim varmış gibi hareket eden bir teşkilat olduklarını dile getirdi.

Devletine, milletine, bayrağına, ezanına canı gönülden bağlı teşkilatlar olduklarına dikkat çeken Karadağ, “Yeni oluşan teşkilatımızı tebrik eder, partimizin kuruluşundan buyana hizmet eden arkadaşlarımızla da beraber bu hizmeti daha ileriye götürerek çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim