Alaca Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Çorum Genç Girişimciler İstişare Toplantısı Alaca’da yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak kurulan Çorum Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile Alaca TSO ve Alaca Ticaret Borsası genç girişimcileriyle kahvaltıda buluştu.
Programa Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, Başkan Yardımcısı Osman Tanlı, Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, Çorum ve Alaca Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
Gençlerin geleceğin umudu olduğunu hatırlatarak onları odalarında ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Alaca TSO Başkanı Şirin, “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’un çok önemsediği ve bizlerinde bu konuda özverili olduğumuz Genç Girişimciler Kurulu’nun oluşması ve geleceğe yön verecek gençlerin bir çatı altında buluşmaları takdire şayandır. Çorum ve Alaca Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerinin aynı platformda buluşması ilimiz ve ilçeler için yeni ufuklar açabilecek projelerin ele alınmasını sağlayacaktır” dedi.
Her girişimcinin işe hayal ile başladığını belirten Şirin, “Bizim de hayal kurmamız lazım. Yaptığımız işlerde kazandığımız deneyim bizlere zengin bir tecrübe bırakıyor. Başarısız da olsak orada öğrendiklerimiz diğer işlerimizde bizi taşıyor. Ticarette yenilikçi olunuz. İşinizi işletmenizi çağın gereklerine entegre edin; Aranızda ortaklık kültürünü oluşturun. Birbirinize rakip değil birbirinizi tamamlayan olun” şeklinde konuştu.
Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çabuk ise, Alaca’da genç girişimcilerle biraraya gelmekten mutlu olduklarını belirterek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Programda TSO Başkanı Şirin, Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çabuk’a ve Kurul Üyesi Cemal Demir’e plaket verdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim