Çeşitli kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, ilk olarak İstanbul Çekmeköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan yardımcısı hemşehrimiz Şenol Çetin’i ziyaret eden ikili, Alaca’ya ve Belediyeye verdikleri araç desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Eyvaz, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin’e Alaca hatırası olarak hediyeler verdi.
Başkan Eyvaz ve Büküş, Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Başkanı Erdal Karslı’yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Üniversite çağında, başarılı ve maddi destek ihtiyacı olan Çorumlu gençlerin desteklenmesi amacı ile kurulan ÇEKVA, öncelikle Çorum ve ilçelerindeki öğrencilerle, ulusal kalkınmaya, yöresel gelişime ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına katkıda bulunacak eğitim ve kültür faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
Başkan Eyvaz, ÇEKVA’nın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, ÇEKVA’nın Çorum için önemli bir kuruluş olduğunu dile getirdi.
Buradan İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Yusuf Tülün’ü ziyaret eden Başkan Eyvaz ve Büküş, İSKİ’den alınan araçlarda kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederek, çalışmalar hakkında istişarede bulundular.
Başkan Eyvaz ve Büküş son olarak Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret ederek burada temaslarda bulundular.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim