Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan Alaca Devlet Hastanesi personeliyle bir araya geldi.

Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ birer konuşma yaptı.

Çorum’a birinci sınıf sağlık hizmeti getirdiklerini iddia eden Karadağ, “Her hekime bir oda prensibiyle muayene oda sayısını 529’a çıkardık. Bu sayede muayene sayısını 1,97 milyondan 4,48 milyona ulaştırdık. 2002 yılında yüzde 39 olan sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı 2017 yılı itibariyle yüzde 71,7 seviyesine ulaşmıştır.” dedi.

Çorum’da 112 Acil İstasyon sayısını 3’ten 27’ye, 112 acil ambulans sayısını ise 5’ten 62’ye çıkardıklarını bildiren Karadağ, bunlar arasında 2 adet kar paletli ambulans, 1 adet ise yoğun bakım ve obez ambulansı bulunduğunu söyledi.

Taşeron işçilerden 24 Haziran Seçimleri için destek isteyen Karadağ, “Ülkemizin, milletimizin ve geleceğimiz için bu seçimler liderimizin dediği gibi yüzyılın en önemli seçimi, kalan 5 günü en iyi şekilde değerlendirerek zaferle çıkmalıyız.” dedi.

Sol seçmenin bile CHP’nin ülkeyi iyi yöneteceğine inanmadığını ileri süren Karadağ, “Bu kadrolara ülkeyi teslim etmemek için sadece kendimizin oy vermesi yetmez. Gece-gündüz demeden çok çalışacağız ve çevremizin de AK Parti’ye oy vermesini sağlamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi yıkmak için 5 yıldır plânlar yapıldığını kaydeden Karadağ, “Son hamleleri de 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır. Tek hedefleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmaktır. Bu defa da aziz ve necip milletimiz, irfanıyla, ferasetiyle, direniş ruhuyla, tarihi yeniden yapacak, Cumhur ittifakının liderliğinde Yeni Türkiye’yi yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte inşa etmiş olacaktır.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim