Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ve beraberindeki heyet, engellilerle tanışmak ve onlarla sohbet ederek sorunları yerinde tespit etmek, ayrıca 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlamak amacıyla Alaca Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Alaca Engelliler Derneği Başkanı Av. Ahmet Görür ve dernek üyeleriyle sohbet eden Çorum Engelsiz Yaşam Derneği yöneticileri engellilerle birlikte yemek yedi. Alaca’daki derneğin engelli araçlarının tamir edildiği atölyeyi gezerek inceleme yapan konuklar, dernek üyeleriyle karşılıklı istişarede bulundu. Ziyaretin anısına Belediye Engelli Eğitim Merkezi’nde yapılan çini tabak, Alaca Dernek Başkanı Görür'e hediye edildi.

Alaca Engelliler Derneği’nin başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirten Ertuğrul Kazak evsahipliği ve misafirperverliği için Görür ve arkadaşlarına teşekkür ederken kendilerini Çorum’a davet etti. Görür de ziyaret nedeni ile mutluluğunu dile getirerek yeni kurulan derneğe her türlü yardıma hazır olduklarını sözlerine ekledi.

(Emre URAL)

Mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberliği bir kez daha pekiştirdiğini söyleyen Üzgen, misafirlerle tek tek ilgilenerek, davete katılmalarından dolayı teşekkür etti.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim