Alaca TSO Genel Sekreteri Fatih Arslan yaptığı yazılı açıklamada, Alaca TSO'nun üyelerinin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklediğini belirtti.

Yenilikçi çalışmalarla üyelerin işlemlerini kolaylaştırmak, hizmet kalitesini artırmak ve zaman tasarrufu sağlamak hedefiyle hayata geçirdikleri projelere devam ettiklerini ifade eden Fatih Arslan, şu bilgileri verdi:

“Alaca TSO üyelerine hızlı, ulaşılabilir ve kaliteli hizmeti sunmak adına online "e-imzalı belge" dönemini başlattık. Üyelerimiz odaya gelmeden borç bilgilerini öğrenebilecek, kredi kartıyla ödemeleri güvenli bir şekilde yapabilecekler. Bu çalışmamızla üyelerimiz firmalarına ait iletişim bilgilerini de güncelleyebilecek sistem üzerinden şifre talebinde bulunarak birçok işlemi "www.alacatso.org.tr" adresi üzerinden yapabilecekler.”

Arslan, iş dünyası için zamanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, günlük hayatta işlemlerin daha hızlı çözülmesi gerektiğine dikkati çekti.

İş insanlarının bir güne bazen birden fazla iş sığdırdığını anlatan Arslan, “Biz de oda olarak bu gerçekleri göz önüne alarak son aylarda üyelerimizin işlerini kolaylaştıracak birbirinden önemli çalışmalara imza attık. Yapılan çalışma sonrasında üyelerimiz internet üzerinden Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Ticari Ehliyet Belgesi, Ticari İkametgâh Belgesi, İhale Durum Belgesini alabileceklerdir.

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Şifreniz tarafınıza sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte, sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve sms ile gelen şifrenizle giriş yapılabilecektir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim