Ülkede ve TBMM’de yaşanan olaylarla ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Alkan, “Ülkemiz tarihinde yaşamadığı bir süreçten geçiyor. Milletçe bir ve beraber olmayı bir kez daha yaşadık” dedi.
YÖK Başkanı ve Üniversite Rektörleri ile Demokrasiye sahip çıkmak adına dün TBMM’de bulunduklarını söyleyen Alkan, “Demokrasiye ve geleceğimize sahip çıkarken çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonamızla ilgili desteklerinizle hazırlıklarımız sürüyor. Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulumuza Veterinerlik Bölümü, Laborant ve Veteriner Sağlık Programına 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında öğrenci alımı için tüm hazırlıklarımız hızla sürüyor” dedi.
Gündüz çalışmalara devam ettiklerini geceleri de meydanlarda Demokrasi Nöbetine devam ettiklerini söyleyen Salim Uslu da, “Hizmete ve millete yönelik yapılan Darbeye karşı milletçe duruşumuzu sergilerken hizmetlerimize de ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu’nun ihtiyacı olan Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ile ilgili hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Uslu, “YURTKUR Genel Müdürümüz ile görüştük. 2017 yılı yatırım programına alınması için gereken desteği verecek. Yer tahsisi ile ilgili rektörlüğümüz ve belediyemizle görüşmelerimiz sürüyor” şeklinde konuştu.
Sungurlu 300 Öğrencili Yükseköğrenim Yurdu ihalesinin de 9,7 Milyon TL (KDV Dahil) bedel ile sonuçlandığını ifade eden Uslu, “İhalemiz sonuçlandı önümüzdeki günlerde sözleşmeye bağlanarak yapımına başlanacaktır hayırlı olsun” dedi.
Sungurlu Şehir Stadyumuyla ilgili sürecin de tamamlandığını söyleyen Uslu, “Koordineli ekip çalışması ile süreci tamamladık. Yaşanan teknik, bürokratik ve idari sorunlar birebir takip ederek sonuç elde ettik. İhale sürecinin tamamlanmasıyla Sungurlu ilçemizi modern bir stadyuma kavuşturmuş olacağız” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim