Şimdiye kadar 150'yi aşkın tekerlekli sandalye bağışında bulunan Alaca Engelliler Derneği son olarak Kocabekir köyünden Nuri Aslan adlı felçli vatandaşa tekerlekli bir sandalye bağışladı. Sandalyeyi bacanağı Ahmet Saflı teslim aldı.
Dernek yetkilileri, engellileri sevindirmenin mutluluğunu yaşarken bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, yardımcı olan, derneğin çorbasında tuzu olan bütün hayırseverleri tebrik etti.
Alaca Engelliler Derneği ayrıca Sarısüleyman Köyü’nden olan ve Günhan Mahallesi’nde oturan 72 yaşındaki Hamit Aslan’a da akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Aslan’a sandalyesini Almanya’da oturan hayırsever hemşehrimiz Şükrü Ulus teslim etti.
Öte yandan Alacalı olan Şükrü Ulus ilçedeki engellilere ve yaşlılara bir yemek verdi. Şükrü Ulus ve ailesi, Alaca Engelliler Derneği üyelerine dernek binası önünde bir yemek ikram etti. Derneğin çalışmalarını yerinde gören ve beğenen Şükrü Ulus, engellilerle tanışarak onların sorunlarını dinledi.
Ayrıca derneğe çay seti ve soba hediye eden Şükrü Ulus, her zaman derneğe yardımcı olacağını söyledi. Dernek yöneticileri ise yakın ilgisi ve yardımları nedeniyle Şükrü Ulus'a teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim