Trabzon deplasmanında Arsinspor karşısında alınan yenilgiden sonra teknik direktör Yusuf Tokuş’la yolları ayıran Çorum Belediyespor’da takımın başına Cüneyt Biçer getirildi. Çorum Belediye, Cüneyt Biçer nezaretinde çıktığı ilk maçta sahasında Tarsus İdmanyurdu ile 0-0 berabere kaldı. Bu yenilgi ile Play-Off potasından da çıkan Çorum Belediyespor’un ciddi bir özgüven sorunu yaşadığını gördük.

Maç güzel bir havada oynandı. Çorumlu sporseverler, yeni teknik direktör Cüneyt Biçer’in takıma katkı yapıp yapmadığını görmek için stada akın ettiler.

Çorum Belediye maça istekli başladı. Nitekim henüz 1.dakikada Abuzer’in gollük vuruşunda kaleci Anıl topu ayaklarıyla çıkarttı. İlerleyen dakikalarda konuk takım oyunda dengeyi sağladı. 41.dakikada Abdurrahman’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ramazan topu çataldan çıkarttı. İlk yarıda bu iki pozisyon dışında taraftarları ayağa kaldıran başka pozisyon olmadı. Çorum Belediyespor özellikle ikinci yarıda döküldü. Kötü oynayan futbolcu sayısı o kadar çoktu ki, kulübenin de zayıf olması nedeniyle kurtarıcı gözüyle bakabileceğimiz futbolcu yoktu. Cüneyt Hoca’nın Mert-Oğuzhan, Emre-Taner ve Salim-M.Zahit değişiklikleri de işe yaramadı. Çorum Belediyespor maçın genelinde geri ve yan pas yaptı. Dikine oynayamadığı için etkili olamadı. 84’te Tarsus atağında Muhammed Ali’nin kale alanına çıkarttığı topa Samet dokunamayınca karşılaşma 0-0 bitti.

Sezona 2.Lig’e yükselme parolasıyla giren Çorum Belediyespor, 11.haftada Payasspor’u deplasmanda yenerek liderliğe yükseldi ve 1 hafta da olsa koltukta oturdu. Sonrasında düşüş başladı. Sezonun ikinci yarısındaki düşüş daha sert oldu. 9 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Çorum Belediyespor, son Tarsus beraberliği ile Play-Off potasından da çıktı. Yani Yusuf Tokuş’un yerine gelen Cüneyt Biçer’in de bir şeyleri değiştiremediğini gördük. Geri daha Cüneyt Hoca’nın ilk maçıydı ama bir fark göremedik. Oynanan futbol ne heyecan, ne de umut veriyor.

Cüneyt Hoca’nın gelmesiyle beklenti içerisine giren taraftarlar sahada yine bir şey göremeyince futbolculara tepki gösterdiler. Protesto en doğal hakları ama küfre karşıyım. Zaten toplu halde bir küfür olmadı ama bireysel olarak taraftarlardan futbolculara olduğu gibi futbolculardan da taraftarlara küfredenler oldu.

Ömer Balaban başkanlığındaki yönetimin takımı içerisinde bulunduğu kriz ortamından nasıl çıkartacağını herkes gibi biz de merak ediyoruz.

Maçın Trabzon bölgesi hakemi Tolga Sancak, sonucu etkileyecek bir hata yapmadı. Birkaç pozisyonda sarı kartını kullanabilirdi ama kullanmadı. Vasat bir yönetim gösterdi.