Çorum Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Ortaköy ilçesinin çeşitli mahallelerinde yapılan asfalt serim çalışmasının tamamlandığı bildirildi. 
İlçelerinin eksik ve ihtiyaçlarını Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a ileterek talepte bulunduklarını hatırlatan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması ile de bir çok eksiklerinin giderildiğini vurguladı.
Ekiplerin ilçenin Bahçelievler Mahallesi Kızlar Yolu Sokak’ta 500 metre, Adnan Menderes Caddesi 11. Sokak’ta 200 metre, Suyolu Mahallesi Atatürk 6. Sokak’ta 550 metre, Ahmet Sami Ceylan Caddesi’nde 300 metre ve Cumhuriyet Mahallesi Şapinuva Caddesi’nde 900 metre olmak üzere toplamda 2 bin 450 metrelik yolu sıcak asfalta kavuşturduğunu vurgulayan Başkan İsbir, “Yaklaşık 2.5 kilometrelik yolu ilçe halkımızın kullanımına sunmuş olduk. Tabi ki bizim gibi küçük ilçeler, bu gibi hizmetleri yerine getirirken zorluklar ile karşılaşabiliyor. Ancak Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın bu durumlarda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı, Ortaköy’ümüzü daima Çorum’un bir mahallesi görerek bu anlayış ile İlçemize destek sağladı. İlçemizde gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarından dolayı Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a ilçemin her bir bireyi adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hizmetlerin gelmesinde mesai  mefhumu gözetmeksizin çalışarak bir hafta gibi bir süre içerisinde yollarımızın yapımını tamamlayan Çorum Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli tüm belediye personeline ayrı ayrı teşekkür ediyor, yapılan çalışxmaların ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Editör: BÜLENT USLU