Maça giden hiç kimse ilk 20 dakikada bu şekilde bir skorla karşı karşıya kalmayı beklemiyordu. Ancak futbolun içinde her şey var. Bireysel hatalar, rakip takımın etkili ayakları aslında daha futbol oynanmadan skoru 3-0 a getirdi. Bu dakikadan sonra Eyüpspor oyuncuları ile birlikte taraftarlar da maçı kafalarında bitirdiler. 
3-0’dan sonra takım tepki verdi ancak bu biraz geç oldu. Çünkü bu skor geri dönmesi en zor skorlardan birisiydi. Bu dakikadan sonra gelen mücadeleden ötürü takımı kutluyorum. 
Eyüpspor hem bütçe, hem de kadro olarak bu ligin en iyi takımlarından biri. Bu maçta puan alamamak kabul edilebilir ancak son 3 maçta sadece 1 puan almamızın ileriki haftalar için bizi düşündürmesi lazım. İlk 3 sıra hayali kurarken, farklı bir yarışın içerisine de girebiliriz, bunu hiç düşünmek bile istemiyorum. 
Maçta Tahsin hocanın ilk 11 tercihine saygı duyuyorum. Ancak, Thomas ısrarını anlayabilmiş değilim. Hollanda 2. Ligi’nde leblebi gibi gol attığı için transfer ettiğimiz forvet oyuncumuz benim görüşüme göre bizi 1 kişi eksik oynatıyor. Oyunda kaldığı süre içerisinde bir kafa şutu dışından pek katkısını göremedim. Bu pozisyona alternatifler düşünmemiz gerekiyor.
Bu maçı geride bıraktık, artık ilerisine bakmamız lazım. Özellikle kendi evimizde maç kazanmamız gerekiyor. Takım içerisinde alternatifler yaratıp, farklı oyun stratejileri geliştirmemiz lazım. Erkan Kaş orta kesecek, Thomas da kafayla gol atacak, pek uygulanabilir bir oyun planı gibi durmuyor. Geraldo, evet yaratıcı bir futbolcu ama topu kontrol edene kadar 3 gol de yemeyelim, bu maç özelinde kötü bir performans sergiledi.
 İşin özü, hocanın bazı ezberlerden vazgeçip, cesur kararlar vermesi gerekiyor.