Çorum FK, favori çıktığı Bayburt maçını 1-0 kaybederek hem kendini, hem de kendisine inanan taraftarını üzdü.

“Sağlık olsun, arada böyle sürpriz yenilgiler olabilir” diyerek hem kendimi, hem de okuyucularımızı teselli etmek isterdim ama, maalesef yenilgiden ziyade oynanan futbol ne teselliyi, ne de Play-Off’u hak ediyor!

İsim isim bakıldığı zaman, Bayburt’tan daha kaliteli bir kadroya sahip olan Çorum FK’nın 90 dakika boyunca rakibi karşısında çaresiz kalışı!

Mehmet Akyüz gibi tecrübe abidesinin değerlendiremediği her pozisyon sonrası ağızından tükürük saça saça, takım arkadaşlarına bağırması!

Murat Yıldırım dışında hiçbir futbolcunun galip gelmek adına çaba sarf etmemesi!

Stopere ihtiyacın varken, maç öncesi Mustafa Eren Damar’ın lisansının kaybolması!

Koskoca Çorum FK’nın Recep Türköz’den medet umması!

Hasan Hüseyin Akınay’ın dejavusu!

Önemli takımların formasını terletmiş Volkan Okumak’ın acemice sahada gezinmesi!

Hem futbola, hem de Çorum’a ihanettir!

Sivas maçında Berkay’ın kırmızı kartı sonrası alınan yenilgi bir şekilde sineye çekildi ama Bayburt karşısında kaybedilen bu 3 puan sineye falan çekilecek gibi değil.

Şampiyonluğu geçtim, play-off yolundaki en ciddi rakiplerinden biri olan Bayburtspor’u sahanda yenemiyorsan, Play-Off’tan falan da bahsetmemek lazım.

Bundan sonra oynanacak 12 karşılaşmaya da maksat spor olsun mantığı ile çıkmak sanırım en doğrusu.

Sezon başından beri önce yönetim nezdinde, daha sonra para için kaçan, giden futbolcu nezdinde hayal kırıklığına uğrayan taraftarlar, şimdi de saha sonuçları ile kırılmaya, küstürülmeye devam ediyor.

Şimdi Ergün Hoca olsun, futbolcular olsun, yapacakları ilk açıklamada “Hatalarımızdan ders çıkaracağız” klişesi ile kendilerini kandıracaklardır. Ancak, kalan maçlarda Çorum FK’nın Sarıyer, Etimesgut, Sakarya, Bodrum, Van, Somaspor, Ankaraspor, 1461 Trabzon, İnegölspor ve hatta Niğde Anadolu karşısında çok zorlanacağı aşikârdır!

O yüzden, bundan sonraki süreçte bol sporlu günler diliyorum.

Vurduğunuz spor olsun!!!