Hakimiyet Gazetesi’nin 2 sayfasında “Kulis Notları” ismi ile hemen her gün güzel yazıları yayınlanan Mustafa Demirer, 26 Eylül 2011 tarihli yazısında, İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Sayın Ahmet Akdağ’ın eski parayla 2–3 trilyon harcayıp yaptırdığı huzurevinin neden bu güne kadar açılamadığının sebeplerini anlatıyor ve yapılması gerekenleri bir güzel sıralıyordu.

O günden bu güne sanırım yine hala bir haber yok. Bu hayırsever insanı o kadar para harcayıp bir seneye de koymadan yaptığı bu güzelim binayı yaptığına yapacağına pişman ettiler.

Adam zaten şeker hastası idi, şeker yüksekliğinden hastanelere düştü gözleri zaten zor görüyordu temelli göremez oldu. Bu güzel eserin bu güzel çabanın mükâfatı bu mu olmalı idi? 

Şimdi bir hemşerimiz böyle bir hayır yapmaya kalksa bu kötü örnekten sonra yapar mı? Bu konular çok nazik konular bunların İHMALİ OLAMAZ. HAYRIN YOLU BAYIRDIR, demiş atalarımız. Hayır yapmakta zordur, YAŞATMAK İSE ÇOK DAHA ZORDUR!

Sayın yetkililerimizden en kısa zamanda bu konuyla ilgili olarak halkımız adına bir açıklama bekliyoruz.

KİREMİTHAN:  Çorum Belediyesi her yönüyle mükemmel çalışıyor. Hızlı ve güzel işlerde yapıyor. Biz, iyinin sonunun yok olduğunu düşünenlerdeniz. Çorum girişinin çok güzel olacağını da Sayın başkan her fırsatta vurguluyor. Mahalli gazetelerimizde de bu güzellikler yazılıyor, yansıtılıyor.

Güzellikler Ankara’dan gelirken organize sanayinin girişinden yani 15 kilometre önceden başlıyor. Şehrin göbeğine girerken 5 yıldızlı otel ANİTTA ve daha bir sürü güzelim binalar var. GEL GELELİM Kİ KİREMİTHAN, O KOCAMAN BİNA BİR ACUBE! Korkulu rüya, perişan.

Ben orayı alıp 3–5 arkadaşımla birlikte orayı talebe yurdu yapmaya çok uğraştım ama hissedarı çok olduğundan muvaffak olamadım. Duyduğuma göre böyle yerleri belediyeler alıyor, imar edip halkın hizmetine sunuyormuş. (Birkaç vilayette de bu yapılmış. )

Sayın Başkan yine iş size kaldı. Çorumlu dururken genç ve dinamik bir insanı belediye başkanı yapmadı. YA İMAM OL, YA İMAMI BUL diye bir atasözümüz vardır biz de size bu sözü sunuyoruz efendim. 

Saygı ve sevgilerimle.