Gençler Haberleri

Gençler haberleri ve güncel Gençler gelişmeleri, Gençler ile ilgili tüm video, Gençler fotoğrafları ve Gençler haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum Şubesi “Yoklar doymadığında, varlar ağlamıyorsa dünya tez yıkılır" anlayışı ile hareket ederek gönüller...

Sungurlu

Sungurlu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, ilk kez oy kullanacak gençlere çağrıda bulundu.

Güncel

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan adayı İsmail Barış Coşgunsu, seçim çalışmaları kapsamında Dr. İlhan Gürel Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, göreve seçilmesi hâlinde gençler için farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Spor

Amasya'da düzenlenen 100.yıl Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Çorum Spor İhtisas Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu.

Spor

Mersin'de düzenlenen Okullararası Gençler Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Çorumlu öğrenciler toplamda 6 madalya ile Çorum'a döndüler.

Asayiş

8 Bin Lira vererek aldığı ruhsatsız motosiklete trafikte gezen genç sürücüler 15 Bin TL ceza yedi.

Güncel
Güncel

Çorum'un Alaca ilçesinde, belediye, diyanet işleri ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile asrın felaketinin yıldönümünde, gençler sabah namazında buluştu.

Güncel
Sungurlu

Sungurlu Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezisi kapsamında Ankara’ya giden gençler Ata'nın huzuruna çıktı.

Güncel

Çorum İl Jandarma Komutanlığı, öğrencileri çeşitli konularda bilgilendirmek amacıyla eğitim faaliyetlerine devam ediyor.