Törene, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, emniyet müdür yardımcıları ve polisler katıldı. Emniyet Müdürü Pehlivan'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

27234Ce6 6E40 4Ed0 92F3 9A1D173Ad5F7
Türk Polis Teşkilatı'nın şan ve şeref dolu tarihiyle çağdaş, günümüz teknolojisine uygun imkânlarıyla emniyet ve huzurun sağlanmasında asayişin korunmasında, devletin bekası, bölünmez bütünlüğünün korunmasında önemli bir yer aldığını vurgulayan İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, “Zaman mefhumu gözetmeksizin görevimizi gece, gündüz yerine getirmekteyiz. Çorum'da da ülkemizin imkanları doğrultusunda bu kenti ülkemizin en huzurlu illeri arasına getirebilmek amacıyla sayın valimizin önderliğinde görevimizin başındayız ve layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Çorumluların Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Pehlivan, "Bayram tatili süresince herhangi bir kazaya uğramadan sağlıklı bir şekilde bayramlarını geçirmeleri geçirmeleri temennisiyle tüm Çorumlu hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

307Efa0A 7Ee7 4Bf1 Ad5C 9D0976226F89

Editör: İHA AJANS