Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği esnaflardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, Belediye Başkanı seçilmesi halinde kapısının herkese açık olacağını kaydetti.

7Ce752Ed 487B 470B 8163 3F7B621D742A
Sivil toplumdan geldiği için şehrimizin yararına olan tüm fikirleri de çok önemsediğini vurgulayan Çöphüseyinoğlu, ekibiyle birlikte Çorum’un daha da büyüyüp gelişmesi amacıyla yola çıktığını dile getirdi.
Gittiği her iş yerinde sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan Çöphüseyinoğlu, “Sıkılmadık el, girmedik iş yeri, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Esnaf ve vatandaşlarımızla olan bu yakın temasımız seçimlerden sonrada devam edecek. Kapımız herkese açık olacak” dedi.
Çorum’un geleceğine hizmet etmek gayesiyle yola çıktığını anlatan CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, “Bu kutsal hizmet yarışında eğer seçilirsem, geleceğimiz olan gençlerimize modern, sosyal ve kültürel alanda kabuğunu kırmış daha yaşanabilir bir kent bırakmak istiyorum” diye konuştu.

78626A7B 417D 481F Bca8 Ab3435Ff5813
Ziyaretlerde esnafların dertlerini dinleyen Çöphüseyinoğlu, çözüm yolları konusunda da kendileriyle görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerin ardından Ahlatcı Çorum FK’nın kendi sahasında Manisaspor ile karşılaştığı maçı da tribünden izleyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, 4-3’lük galibiyetin sevincini taraftarlar ile birlikte yaşadı.

Editör: HABER MERKEZİ