Bizler unutmadık!

Ergenekon-Balyoz gibi saçma sapan iftiralar ile Şanlı Türk Subaylarına kumpas kuranları ve onların savcılarını unutmadık!

Türkiye’yi karanlığa sürüklemek isteyenler önce bilim adamlarımızı sessizleştirdi. Sonra basını. Sonra da ordumuzu kumpaslarla cezaevlerine yolladılar.

CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır bir televizyon kanalındaki programda “mandacılık” konuşulurken, “Cumhuriyet tarihinde devletin ordusu ilk kez Katar’a satılmış” diye söyleyince tartışma başlıyor.

Oysa anlamak isteyene demek istediği; Tank Palet Fabrikasını vermek, ordunun bir parçasını vermek demektir idi.

Tank palet Katar’a satılırken

Şanlı ordumuz Feto’ya teslim edilirken neredeydiniz? Unutmadık!

Eski Genel Kurmay Başkanı, şimdilerde de AKP’nin Milli Savunma Bakanı;

“Şahsi ihtiras ve hevesleri için kahraman, fedakar Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret eden, bu dili şiddetle kınıyorum, derken hiç mi kendini yargılamıyor acaba? Unutmadık!

Silah arkadaşları Ergenekon’dan yargılanırken, rütbeleri sökülürken. Onurları kırıldığı için ölürlerken, gencecik askerlerimizin boğazı kesilirken, askeri okullar kapanırken, “ben neredeydim” diye hiç mi sormuyor kendine? Unutmadık!

Bir de pişkin pişkin diyorlar ki; Katar toprağı sırtına alıp gidecek mi?

İşte İngilizler Çanakkale’yi götürecek miydi diyen zihniyet ile ikisi aynı zihniyet.

Onun için mi savaştık biz?

AKP iktidarı zamanında ülkemizin parlayan yıldızı, topraklarımızı, işletmelerimizi parsel parsel satın alan Katar’ın Yüzölçümü 11.571 metre kare (Kütahya’dan küçük). Nüfusu 2.5 milyon ( Antalya’dan az).

Geçim kaynağı: Türkiye!

Satılacak toprağımız ve işletmemiz kalmayınca…

Aman Allah’ım korkuyorum bir halk kalıyor satacak.

Her gününüz güzel olsun.