Kaymakamlar Kararnamesi’nin yayınlanmasının ardından Rize Kalkandere ilçesine tayin olan Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç veda ziyaretlerine İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile başladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaya, Kaymakam Eyüp Kaykaç’ın görev süresince, gençliğinin verdiği enerji ile kısa zamanda edindiği bürokratik deneyim sayesinde Uğurludağ’a önemli hizmetlerde bulunduğunu, birlikte çalışılan süre içerisinde bürokrasi dışında abi kardeş ilişkisi ile memleket için hizmet ettiklerini anlattı. Kaymakam Eyüp Kakaç’ın, yeni görev yerinde de aynı heyecan ve özveri ile hizmet vereceğinden emin olduğunu dile getiren Kaya, Kaykaç’a başarılar diledi.

 Çorum ve Uğurludağ’da çalışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç; “Görev süremizde bizlerden desteğini esirgemeyen İl Genel Meclis Başkanımız Halil İbrahim Kaya'ya teşekkür ederim. Başkanımızın da ifade ettiği gibi abi, kardeş ilişkisi içerisinde görev süremizi tamamladık. Başkanımıza nezaketi ve iyi temennileri için teşekkür ederim" dedi.

Ziyarette İl Genel Meclisi üyeleri; Yurdanur Özzehinli, Ömer Çatalpelit ve Arif Çamiçi de hazır bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim