Akkaş, toplantıda odanın faaliyetlerinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve ilçedeki kamu yatırımları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Sungurlu’nun 30 yıllık rüyası olan Kırankışla Barajı’nın inşaatına biran önce başlanması gerektiğini belirten Akkaş, baraj inşaatı işine ait sözleşmenin 10 Mart 2017 tarihinde imzalanmasına karşın, ödenek yetersizliği sebebiyle henüz başlanmadığını ifade etti. Akkaş, ilçe merkezinin 2046 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan barajın tamamlandığında Sungurlu ilçe merkezi ve Kırankışla Köyü’ne ait 31 bin 740 dekar arazinin sulanabileceğini, milli ekonomiye yıllık 22 milyon 218 bin lira fayda sağlayacağını kaydetti.

HİSARCIKLIOĞLU KARADENİZ BÖLGESİ ODA-BORSA BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Karadeniz Bölge toplantısına katılarak, Oda/Borsa Başkanları ile istişarelerde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’da yaptığı konuşmada salgın sürecinde yaptıkları işlere ilişkin bilgilendirmede bulunurken, Oda Borsa ve Sektör Meclisleri ile birlikte çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim