Sungurluspor, Ankara’dan Eserspor, Mahir Başer Ortaokulu ve Ziraat Bankası, Kocaeli’nden Karamürsel İdmanyurdu, Şirintepe Gençlerbirliği ve Yeni Kandıra, Çankırı’dan Karatekin Üniversitesi, İstanbul’dan Es Spor ve Zonguldak’tan Hasad Gençlikspor’la birlikte 3.lig 2. grupta yer aldı.
Grupta sezon 25 Ekim’de başlayacak olup, Sungurluspor ilk maçında sahasında Ankara Ziraat Bankası ile karşılaşacak. Grupta ilk yarı 20 Aralık’ta sona erecek. 10 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı ise 6 Mart’ta tamamlanacak.
6 grupta 56 takımın mücadele edeceği Erkekler Türkiye 3.Voleybol Ligi’nde, çift devreli lig statüsüne göre oynanacak grup maçları sonunda, ilk 2 sırayı alan takımlarla en iyi 4 grup üçüncüsü olmak üzere 16 takım yarı finale yükselecek. Gruplarında son sırayı alan takımlar ise ligden düşecek.
Yarı final maçları 4 grup merkezinde tek devreli lig statüsüne göre oynanacak ve ilk 2 sırayı alan 8 takım final grubuna yükselecek. Final maçları da 4’er takımlı 2 grup merkezinde oynanacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 4 takım 2.lige yükselecek.
Yarı final ve final maçları 2016 Mart ayında oynanacak.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim