Sosyal medya üzerinden örgütlenen Kırmızı Şimşekler, Son Cephe ve Siyah Duvar 1967 taraftar grupları yürüyüş organize etti. Saat Kulesi PTT önünde saat 18.30’da toplanan taraftar grupları adına bir açıklama yapan Hüseyin Nalcı, “Sayın Başkanımız Fatih Özcan adeta bize küserek gitti onun bu takım adına neler yaptığını hiç bir menfaati olmadan servet harcadığını biliyoruz. Başkan dün yaptığı açıklamada söz verdim Çorumspor ismini geri getirdim.

Bunu yaparken de Ahmet Sami Ceylan’dan müthiş destek aldım dedi.

Buradan tüm taraftarlar ardına sayın vekilimize sesleniyoruz Başkan sizden rica etmiş bu ismi geri getirelim demiş Çorum için seve seve demişsiniz ve Çorumsporu biz taraftarlara yeniden kazandırmışsınız. Bizde sayın vekilimizden söz istiyoruz

Biz taraftarlar olarak başkanımızı geri istiyoruz biliyoruz ki siz onu kırmadıysanız o da sizi kırmaz. MHP’li olduğunu her platformda dile getiren başkanımızı bir AK partili olarak göreve çağırmanızı böylelikle Çorumspor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu tüm Çorum’a göstermenizi bekliyoruz, istiyoruz ve inanıyoruz” denildi.

Daha sonra taraftar grupları toplu bir şekilde “Çorumspor ve Başkan Fatih Özcan” tezahüratları eşliğinde Gazi Cadde’sinde bir yürüyüş gerçekleştirdi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim